Класиране на участниците в Иновационен лагер по предприемачество 2020

diana bebenova Uncategorized @bg

Всички ученици и техните ръководители в Иновационен лагер 2020 г. „Предприемачески проекти в трансграничния регион България-Румъния“ 28-29.10.2020 г. получават сертификати за участие осигурени от СНЦ „Паралел-Силистра“.

Екипите класирани на първите три места получават награди, осигурени от община Силистра и грамоти, осигурени от СНЦ „Паралел-Силистра“.

Класиране на бизнес моделите от Иновационен лагер:

ПЪРВО МЯСТО:

Екип: Средно училище „Христо Ботев“ гр. Тутракан

Бизнес модел на фирма „ВulRom Nava“ (България-Румъния кораб) за превоз на пътници с корабчета по линиите Силистра-Кълъраш, Тутракан-Олтеница и Русе-Гюргево.

ВТОРО МЯСТО:

Екип: Средно училище „Васил Левски“ гр. Главиница

Бизнес модел на фирма „Piele sanatoasa“ (Здрава кожа) за производство и продажба на био козметични продукти в България и Румъния.

ДВЕ ТРЕТИ МЕСТА:

  1. Екип: Професионална гимназия по стопанско управление, администрация и услуги „Атанас Буров“ гр. Силистра

Бизнес модел на образователен център „Аз знам!“ за изучаване на български език и румънски език и за летни детски лагери в Силистра и Кълъраш.

  1. Екип: Професионална гимназия по обслужване и транспорт гр. Дулово

Бизнес модел на фирма ÎNTODEAUNA CU STIL ÎN DOBROGEA DE PE LĂNGĂ DUNĂRE (Винаги стилни в крайдунавска Добруджа) за производство на детско, дамско и мъжко облекло, работно облекло и текстилни аксесоари за автомобили и продажба в Румъния и България.

Лагерът се организира от Община Силистра, СНЦ „Паралел-Силистра“ и РУО-Силистра.